Hastanede yeni sünnetler 4 Eylül'de

Hastanede yeni sünnetler 4 Eylül'de
Sarayönü Devlet Hastanesi’nden çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşlar için yeni sünnet organizasyonu tarihi 4 Eylül olarak belirlendi. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşların hastaneye kimlikleri ile başvurması...

Sarayönü Devlet Hastanesi’nden çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşlar için yeni sünnet organizasyonu tarihi 4 Eylül olarak belirlendi. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşların hastaneye kimlikleri ile başvurması gerekiyor. Sünnet edilecek çocuk kontenjanının 30 olmasından dolayı vatandaşların bir an önce müracaatta bulunması gerekiyor.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, yaptığı açıklamada, “5-12 yaş aralığındaki çocuklarımız, Eylül ayında da hastanemizde sünnet olabilecek. Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile gelecek olan anestezi uzmanı ve cerrah, ilçemizde sünnetleri gerçekleştirilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımız, hastanemize müracaatta bulunabilirler. Şu ana kadar Temmuz ayı içerisinde 50 çocuğumuzu sünnet ettirdik.” dedi.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların bir an önce müracaatta bulunması gerektiğini kaydeden Uzunay, “vatandaşlarımız acil sorumlusu Ahmet Badem’e çocuklarının kimlik fotokopisiyle başvuruda bulunabilir. Sünnet olacak çocukların sünnet gününden önce bazı tetkik ve tahlillere tabi tutulması gerekiyor. Bir günde ortalama 30 sünnet gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımızın sünnet için Konya’ya gitmesine gerek kalmayacak. İlçemizde bu hizmeti alabilecekler.” şeklinde konuştu.