Hastaneye Aile Hekimliği Uzmanı

Hastaneye Aile Hekimliği Uzmanı
Sarayönü Devlet Hastanesi'ne Aile Hekimliği Uzmanı ataması yapıldı. Yakın dönemde ciddi bir doktor açığı yaşayan Sarayönü Devlet Hastanesi'nde uzman doktor atamaları ile hasta mağduriyetlerine neden olan açıklar kapatıldı.Sarayönü...

Sarayönü Devlet Hastanesi'ne Aile Hekimliği Uzmanı ataması yapıldı. Yakın dönemde ciddi bir doktor açığı yaşayan Sarayönü Devlet Hastanesi'nde uzman doktor atamaları ile hasta mağduriyetlerine neden olan açıklar kapatıldı.

Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atanan Aile Hekimi Uzman Dr. Dilek Korkusuz geçtiğimiz günlerde görevine başladı. 1988 Konya doğumlu olan Korkusuz, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamlayan Korkusuz, hastalarına hizmet vermeye başladı.

Uzman Dr. Dilek Korkusuz'un göreve başlamasının ardından dahiliye ve çocuk bölümünde yaşanan yoğunluğun önüne geçildi. Çocuk bölümünün ve dahiliye bölümünün hastalarına bakabilen aile hekimi uzmanı, sigara bırakma desteği ve buna benzer konularda da hizmet verebiliyor.