Hastaneye genel cerrah atandı

Hastaneye genel cerrah atandı
Sarayönü Devlet Hastanesi, doktor kadrosu olarak her geçen gün daha iyi hale geliyor. Geçtiğimiz günlerde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek’in Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atanmasının ardından ilçemizin önemli...

Sarayönü Devlet Hastanesi, doktor kadrosu olarak her geçen gün daha iyi hale geliyor. Geçtiğimiz günlerde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek’in Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atanmasının ardından ilçemizin önemli bir hekim eksiği daha giderilmiş oldu. Atabek’in atanmasıyla birlikte hastanede cerrahi operasyonlar ve sünnetlerin yeniden başlaması bekleniyor.

Sarayönü Devlet Hastanesi uzun bir aranın ardından yeniden kadrolu bir Genel Cerrahi Uzmanına kavuştu.

Sarayönü Devlet Hastanesi uzun bir süredir genel cerrahi kadrosu bulunmasına rağmen bu hizmeti veremiyordu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen atama ile hastane kadrolu Genel Cerrahına kavuştu.

Daha önce Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atandı. Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek, geçtiğimiz hafta içerisinde poliklinik hizmeti vermeye başlarken, hastalar hafta içi her gün genel cerrahi polikliniğinden hizmet alabilecek. Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek’in atanmasının ardından ise cerrahi operasyonlar ve sünnetler yeniden başlayacak.

Genel Cerrahi Polikliniği’nden mide bağırsak hastalıları, kıl dönmesi, hemoroid, tırnak çekimi, vücuttaki herhangi bir girişimsel cerrahi işlemleri hastaları yararlanabilecek.

Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek kimdir?

1970 Konya doğumlu olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek, ilkokul ve ortaokul eğitimini Konya’da aldıktan sonra, lise eğitimini Kayseri’de aldı. Meram Tıp Fakültesini kazanan Atabek, ihtisasını da Meram Tıp Fakültesi’nde tamamlayarak genel cerrahi uzmanı oldu. 2000 yılından itibaren kamu ve özel sektörde genel cerrahi uzmanı ve eş zamanlı idarecilik pozisyonlarında görevler yaptı.