Hatıp Mahallesi doğalgaza kavuştu

Hatıp Mahallesi doğalgaza kavuştu
Sarayönü’nde doğalgaz yatırımları devam ederken, ilçenin şebekesi her geçen gün daha da genişliyor.Şebeke genişletme çalışmaları Hatıp Mahallesinde devam ederken, mahalle muhtarı Talat Kestek, yatırım çalışmaları için...

Sarayönü’nde doğalgaz yatırımları devam ederken, ilçenin şebekesi her geçen gün daha da genişliyor.

Şebeke genişletme çalışmaları Hatıp Mahallesinde devam ederken, mahalle muhtarı Talat Kestek, yatırım çalışmaları için mahalle halkı adına teşekkür etti.

Sarayönü’nün merkez mahallelerinden Hatıp Mahallesinde geçtiğimiz yıl mahalle sakinlerinden dilekçe toplamış ve doğalgaz talep edilmişti.

Hatıp Mahallesi muhtarı Talat Kestek, yaptığı açıklamada, “Doğalgaz Sarayönü’ne geleli üç yıl oldu ama ne yazık ki bizim mahallemiz kullanamıyordu. Vatandaşlarımızdan dilekçe toplamaya başladık. Bu dilekçeleri biriktirip gerekli yerlere takdim ettik.

Taleplerimiz karşılığını buldu ve şu anda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle halkının çoğu doğalgaza kavuştu. Hacılar Köprüsü tarafında birkaç sokağımız kaldı. Oralarında yakında tamamlanmasını bekliyoruz.

Talebimizle ilgilenen ve mahallemize doğalgaz gelmesinde emeği geçen Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve Enerya yetkililerine mahalle halkım ve şahsım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.