Hatırlatma

Hatırlatma
Geçtiğimiz hafta gazetemizde yayınlanan "Sarayönü Kepez'e bileniyor" başlıklı haberin ikinci paragrafında şu cümlelere yer verilmişti:"Gurubun güçlü ekiplerinden Kepez Belediyespor, lig başından bu yana güçlü savunması ile...

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yayınlanan "Sarayönü Kepez'e bileniyor" başlıklı haberin ikinci paragrafında şu cümlelere yer verilmişti:

"Gurubun güçlü ekiplerinden Kepez Belediyespor, lig başından bu yana güçlü savunması ile dikkat çekiyor. Grubun en az gol yiyen takımı olan Antalya ekibi, tam bir iç saha takımı. Ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda kalesinde sadece 2 gol gören Kepez Belediyespor, evinde 5 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Toplanda attığı 19 gole, 10 golle karşılık gören Kepez Belediyespor, grubun 3'ncü sırasında 22 puanda bulunuyor. Kendi evinde oynadığı karşılaşmaların hiç birinde devre arasına mağlup girmeyen Kepez Belediyespor, gollerinin yüzde altmış dokuzunu ikinci yarıda buluyor. Grubun zor takımlarından olan Kepez Belediyespor'da puan ve puanlarda dönmenin hesaplarını yapan Sarayönü Belediyespor, bu anlamda zorlu karşılaşmaya teknik ve taktik olarak iyi hazırlanmak zorunda."

Kepez Belediyespor ile ilgili bu istatistik bilgilerine karşı hiç bir önlem alınmaması dikkat çekerken, istatistiklerdeki tablonun gerçek olması, rakibin iyi analiz edilmediğini gösterdi. Kendi evinde çok güçlü olan Kepez Belediyespor karşısında savunmaya önem verilmemesi, mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi.