Hayat kurtaran doktorlara teşekkür

Hayat kurtaran doktorlara teşekkür
Sarayönü'nde meydana gelen minibüs kazasında ağır yaralanan ve üç yıl süren yaşam mücadelesinin ardından hayata tutunan Sadrettin Topal'ın doktorları için ailesi bir teşekkür yemeği tertip etti.Sadrettin Topal'ın babası...

Sarayönü'nde meydana gelen minibüs kazasında ağır yaralanan ve üç yıl süren yaşam mücadelesinin ardından hayata tutunan Sadrettin Topal'ın doktorları için ailesi bir teşekkür yemeği tertip etti.

Sadrettin Topal'ın babası Mustafa Topal tarafından Evcekaya'da tertip edilen yemeğe, Topal alesinin yakınları, doktorlar ve sağlık görevlileri katıldı. Kalabalık bir ortamda gerçekleştirilen teşekkür yemeğinin ilgi odağı ise Sadrettin Topal oldu.

Sadrettin Topal'ın yaşama tutunabilmesi için gayret sarf eden Uzman Doktor Gülçin Hacıbey, Beyin Cerrahi Uzmanı Alparslan Eylen, Anestezi Uzmanları Filiz Seven ve Zafer Yazkili, zorlu geçen üç yılı anlattı. Sadrettin Topal'ın hastaneye geldiğinde durumunun bir hayli ağır olduğunu kaydeden doktorlar, "Sadrettin hastanemize geldiğinde durumu çok ağırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapıldıktan sonra yoğun bakıma alındı. Ailesine her şeye hazırlıklı olmalarını, Allah'tan ümit kesilmeyeceğini ve dua etmelerini söyledik. İlk 48 saati çok kritik geçti. İki ay boyuncu sürekli uyudu. İki ayın sonunda Sadrettin de yaşama azmi ve gücüyle umut verici belirtiler başladı. Zorlu bir iyileşme sürecine gerdi. Ailesinin büyük desteği ile mücadeleyi hiç bırakmayan Sadrettin, üç yılın ardından bugün çok daha iyi. Zaman ilerledikçe daha da iyi olacak" dedi.

Oğlu Sadrettin'in yaşamını büyük özveri gösteren doktorlarına borçlu olduklarını anlatan Mustafa Topal ise "önce Allah'ın izni, sonra doktorlarımızın gayretiyle çok şükür oğlumuz yeniden ayağa kalktı. Çok zor günler yaşadık ama Allah'a şükür bugün hepsi yavaş yavaş geride kalıyor. Doktorlarımız sayesinde eski mutlu günlerimize geri dönüyoruz. Hepsinden Allah razı oldu. Bugüne kadar oğlum için tüm yaptıkları hizmetler ve davetimize icabetlerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.