Hayrettin Demirpolat hayatını kaybetti

Hayrettin Demirpolat hayatını kaybetti
Sarayönü'nün sevilen, sempatik iş adamlarından Hayrettin Demirpolat, geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumdu. Demirpolat'ın ani vefatı, sevenlerine ve yakınlarına büyük acı yaşattı. Demirpolat, Cuma günü...

Sarayönü'nün sevilen, sempatik iş adamlarından Hayrettin Demirpolat, geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumdu. Demirpolat'ın ani vefatı, sevenlerine ve yakınlarına büyük acı yaşattı. Demirpolat, Cuma günü çok sayıda cemaatin katıldığı cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Sarayönü'nde kendisini organik tarıma adayan, mizahi kişiliğiyle sevilen yardımsever iş adamı Hayrettin Demirpolat, hayatını kaybetti. Çok sevdiği ve kendini adadığı çiftliği Demor'da perşembe gecesi ani bir kalp krizi geçiren Hayrettin Demirpolat, her fırsatta huzur bulduğunu belirttiği çiftliğinde 55 yaşında vefat etti. Demirpolat, çiftliğe giden 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Cuma sabahı Hayrettin Demirpolat'ın vefat ettiği haberinin ilçeye yayılması büyük üzüntüye sebep oldu. Demirpolat'ın selasını duyan birçok kişi şaşkınlık yaşadı.

Cuma namazından önce Sarayönü Devlet Hastanesi'nde cenaze işlemleri tamamlanan Hayrettin Demirpolat, Sarayönü Merkez Çarşı Camii'ne getirildi. Cuma namazının ardından Demirpolat'ın cenaze namazı için çok sayıda seveni ve yakını saf tuttu. Cenazeye Hayrettin Demirpolat'ın kardeşleri olan Nurettin Demirpolat, Erdal Demirpolat, Kaymakam Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, işadamları, Selçuk Üniversitesi akademisyenleri, akrabaları, çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Sarayönü Müftü Vekili Mustafa Topcu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından helallik istendi. Helallik alınmasının ardından Demirpolat'ın cenazesi Çarşı Camii'nden emniyet binasının önüne kadar cemaatin omzunda taşındı. Daha sonra cenaze aracıyla eski hapishane yanında bulunan kabristana götürülen Hayrettin Demirpolat, babası Feyzi Demirpolat, annesi Fatma Demirpolat ve kardeşi Ahmet Demirpolat'ın yanına defnedildi. Demirpolat'ın toprağa verilmesinin ardından ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Hayrettin Demirpolat'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.