Hayri Tosun Onur Ödülü’ne layık görüldü

Hayri Tosun Onur Ödülü’ne layık görüldü
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi  19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü sebebi ile Dedeman Otelde özel bir program düzenledi. Programda meslekte 50. yılına ulaşan inşaat mühendislerine plaket verildi. Törende Sarayönü’lü...

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi  19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü sebebi ile Dedeman Otelde özel bir program düzenledi. Programda meslekte 50. yılına ulaşan inşaat mühendislerine plaket verildi. Törende Sarayönü’lü Hayri Tosun Onur Ödülü’ne layık görülürken ödülünü Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Kamil Akın’ın elinden aldı.

Mesleğe 1972 yılında Işık Mühendislik-Mimarlık Yüksek Okulundan mezun olarak adım atan Tosun, 6. 5 yıl Etibank Sarayönü İşletmesinde Şef Mühendis, 6. 5 yıl Etibank Genel Müdürlüğü İnşaat Daire Başkanlığında Kesin Hesap Mühendisi, 10 yıl Selçuk Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Konut Mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1997 yılında emekli oldu. Emekli olduktan sonra özel sektörde İnşaat Mühendisi olarak çalışmalarına devam eden Tosun, Dedeman Otel’de 19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü sebebi ile düzenlenen törende Onur Ödülü’ne layık görülerek, plaketini almaya hak kazandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak kıymetli mühendisimiz Hayri Tosun’a uzun ve sağlıklı bir ömür, bilgi birikimi ve kabiliyetini aktarabileceği nice nesiller temenni ederiz.