Hayvansal atıklardan evini satılığa çıkardı

Hayvansal atıklardan evini satılığa çıkardı
Sarayönü’nün Selimiye mahallesinde yaşayan Cafer Çıbık, hayvansal atıkların neden olduğu koku ve haşereden dolayı evini satılığa çıkardı.Eskiden Bilici sokak olan 149258 sokakta ikamet eden Çıbık, 4-5 yıldır komşusunun...

Sarayönü’nün Selimiye mahallesinde yaşayan Cafer Çıbık, hayvansal atıkların neden olduğu koku ve haşereden dolayı evini satılığa çıkardı.

Eskiden Bilici sokak olan 149258 sokakta ikamet eden Çıbık, 4-5 yıldır komşusunun döktüğü hayvan pisliklerinden rahatsız olduğunu öne sürdü. Yaklaşık 10 yıl önce birkaç sokak ötedeki evini çevreye dökülen hayvan pislikleri nedeniyle sattığını kaydeden Çıbık, hayvancılıkla uğraşanların hayvan pisliklerini getirip yeni evinin yanındaki çok hisseli sahipsiz boş araziye döktüğünü söyledi.

Hayvan dışkılarının bahçe duvarından  dışına da taştığına dikkati çeken Çıbık, kamyonlarla getirilen pisliklerin kepçeyle dağıtıldığını anlattı.

“Sinek ve kokudan bıktım”

Hayvan pisliklerinin neden olduğu koku ve sineklerden bıktıklarını vurgulayan Çıbık, şöyle konuştu:

“Kapı pencere açamaz olduk. Koku, evde hanımın yaptığı yemeklere kadar siniyor. Kaymakama, Belediye Başkanına, Zabıtaya, Emniyete, Savcılığa kadar başvurmadığım yer kalmadı ama bir türlü çözüm bulamadım. Yeni bir ev almaya imkanım da yok ama bu evini de yaşanamaz hale geldiği için satmak istiyorum.”