Hedef Mavi Harita

Hedef Mavi Harita
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü kapalı pazar yerinde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptıPazar esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunan Kaymakam...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü kapalı pazar yerinde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı

Pazar esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunan Kaymakam Zafer Şahin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Virüsün Bulaşma riskinin yüksek olduğu alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek, işlerimizi hızlıca tamamlayıp ayrılmamız, hepimizin sağlığı için iyi olacaktır. Ayrıca; Sebze ve meyve satışı yapan esnaflarımızın hijyen noktasında daha dikkatli olması gerekiyor. Hemşerilerimizle el ele verip kurallara uyduğumuz zaman, salgının etkisini en aza indirebiliriz. Saygıdeğer hemşerilerimizin her konuda oldukları gibi bu konuda da hassasiyet göstermelerini istiyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum.”

 “Hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz”

Salgın sürecinin başından beri denetimlerin aralıksız sürdüğünü ifade eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da, “Ülke genelinde başlatılan denetim seferberliği kapsamında Kaymakamlığımız ilgili birimleri ve Belediyemiz zabıta ekiplerimizle birlikte gerçek bir seferberlik halinde ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunuldu.

“Hedefimiz Mavi” diyerek ilçemizi çok düşük riskli mavi kategoride tutmaya kararlıyız. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Denetimlerde hemşerilerimizin gösterdiği hassasiyete de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.