Hediye mi edecektik?

Hediye mi edecektik?
Pazar günü oynanan Sarayönü Belediyespor-Isparta Davrazspor karşılaşmasında rakip takımda oluşan ilginç beklentiler dikkat çekti.Yeşil siyahlılar karşısında şampiyonluğu hak etmeyen bir oyun sergileyen Isparta Davrazspor,...

Pazar günü oynanan Sarayönü Belediyespor-Isparta Davrazspor karşılaşmasında rakip takımda oluşan ilginç beklentiler dikkat çekti.

Yeşil siyahlılar karşısında şampiyonluğu hak etmeyen bir oyun sergileyen Isparta Davrazspor, puan kaybedince suçu Sarayönü Belediyespor'a buldu. Isparta Davrazspor'a futbolun nasıl oynanması gerektiğini öğreten yeşil siyahlılar, aynı zamanda rakibine bu futbol ile 3. Lig'e çıkamayacakları mesajını verdi.

Sarayönü Belediyespor'dan eksiği olan fakat fazlası olmayan Isparta Davrazspor, gücünü yetiremeyince Sarayönü Belediyespor'a tepki gösterdi. Temsilcimizden yenilmesini bekleyen rakip takım oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticileri, Sarayönü Belediyespor yenilmediği için karşılaşmanın ardından münakaşa çıkardı. Bileğinin hakkıyla sahada maçı alamayan Isparta Davrazspor'un bu şekilde medet umması abes olara karşılandı.