Helvacılar ilçemizi temsil ediyor

Helvacılar ilçemizi temsil ediyor
Sarayönü'nde ürettikleri patentli tarım aletleri ile dünyaya açılan Helvacılar Tarım, Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya 16. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nda ürünlerini...

Sarayönü'nde ürettikleri patentli tarım aletleri ile dünyaya açılan Helvacılar Tarım, Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya 16. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak. İç pazara sunduğu ürünlerin yanı sıra 2018 yılında ihracata da başlayan Helvacılar Tarım, 19-23 Mart tarihleri arasında ilçemizi temsil edecek.

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya 16. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, bugün ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda ilçemizi Helvacılar Tarım temsil edecek. Tarım aletleri üreten Helvacılar Tarım, ürünlerini 3. salonda yer alan standında ziyaretçileri ile buluşturacak. Konya Tarım Fuarı, 19-23 Mart 2019 tarihleri arasında 09.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar, 2019 yılında da önceki yıllarda büyük başarılarla gerçekleştirilen ve ülke genelinde büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Konya’da Tüyap Çatısı altında buluşturacak. Bu büyük organizasyonda yerini alarak önemli bir başarıya imza atan Helvacılar Tarım, Konya’da 16’ncısı düzenlenen Tarım Fuarı’na bu yıl 11'nci kez katılarak standında kültivatör gurubu, kombi kürüm ve goble diskaro ürünlerini sergileyecek.

Çiftçilerimizi misafir etmek isteriz

Sürekli gelişim odaklı bir vizyonları olduğunu anlatan Hasan Helvacılar, “Geçtiğimiz yıla göre ürünlerimizde büyük gelişmeler kaydettik. Bunun yanında daha birçok yenilik yaptık. Fuardan önemli beklentilerimiz var. Bizim hedefimiz kurumsallığını kanıtlamış bayilerle anlaşarak toplu üretimler yapmak. Tüm çiftçilerimizi fuara katılmaya ve standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu yıl yeni bir ürünü daha görücüye çıkacaklarını kaydeden Helvacılar, “yeni tip bir kültivatör geliştirdik. Her bölgenin farklı ihtiyaçları olabiliyor. Bu makineden alınacak verimi arttırırken fiyatın da düşmesini sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Tescilli ürünlerimizi serileyeceğiz

Tüm ürünlerin Avrupa uygunluk belgesi olan CE belgesine sahip olduğunu kaydeden Hasan Helvacılar, şunları söyledi: kombi kürümümüz CE belgeli ve patentlidir. Kültivatörlerimizin hepsi yine faydalı model, endüstriyel tasarım ve CE belgesine sahiptir. Goble Diskarolarımız da CE belgeli. Bütün ürünlerimizin deney raporları ve zirai kredilendirmeleri var.”

Hasan Helvacılar, fuarların kendilerine büyük katkılar sağladığını anlatarak şöyle sürdürdü: “fuar sayesinde Türkiye’deki farklı bölgelere ve yurtdışına açıldık. Ağrı’dan Denizli’ye kadar bayiimiz var. Ayrıca bu yıl ilk ihracatımızı gerçekleştirdik. Ufkumuz açıldı. Vizyonumuz ve misyonumuz da büyük değişiklikler yaşandı. Birçok firma ile dostluk kurduk. Fuar tüm Türkiye’ye hatta yurt dışına açılma imkanı sunuyor. Yıllardır düşünüp yapamadığını bir yerde gördüğün bir ayrıntı sayesinde yapabiliyorsun. Fuardan önce yerel bir markaydık. Şimdi ulusal bir firma haline geldik. Hedefimiz yurtdışına açılmak.”