Hentbol kursu açılacak

Hentbol kursu açılacak
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından miniklere yönelik olarak hentbol kursu açılacak.Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil Yaptığı açıklamada, “İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hentbol...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından miniklere yönelik olarak hentbol kursu açılacak.

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil Yaptığı açıklamada, “İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hentbol kursu açmayı planlıyoruz. Kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz velileri ile birlikte müdürlüğümüze başvuru yapabilir. Dersler haftada 3 gün okul saatleri dışında belediye kapalı spor salonunda verilecek. Kursumuz Temmuz ayına kadar devam edecektir.” dedi.

İlçenin çocuklarını alışılmışın dışında yeni bir spor branşı ile tanıştıracaklarını kaydeden Bestil, “futbol, voleybol, basketbol gibi sporlar yaygın olarak ilçemizde yapılıyor. Yakın dönemde uzak doğu savunma sporları da bunlara eklendi. Hentbol çok yaygın olan bir spor dalı değil. Bu noktada çocuklarımızı yeni bir spor dalı ile tanıştırıp onları farklı şekilde yönlendirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.