Her gün bir başka aday açıklanıyor

Her gün bir başka aday açıklanıyor
Ak Parti'nin belediye başkan adaylarını açıklamakta gecikmesi Sarayönü kamu oyunda çeşitli manipülasyonların yapılmasına neden oluyor. Sosyal medyada her gün değişik bir liste yayınlanırken, listelerde yer alan adaylar, paylaşımı...

Ak Parti'nin belediye başkan adaylarını açıklamakta gecikmesi Sarayönü kamu oyunda çeşitli manipülasyonların yapılmasına neden oluyor. Sosyal medyada her gün değişik bir liste yayınlanırken, listelerde yer alan adaylar, paylaşımı yapan kişilerin sempati duyduğu aday adayına göre değişiyor.

Kamuoyunda sürekli bir açıklama tarihi zikredilirken, beklenen tarihte açıklama yapılmaması ve sürekli bu tarihin ötelenmesi, heyecan, tedirginlik ve sabırsızlığı arttırıyor. İlçenin gündemini en çok meşgul eden soru ise "kim aday gösterilecek?" sorusu. İlçenin her köşesinde hemen hemen herkes birbirine bu soruyu sorarken, adaylar üzerinde yorumlar yapılarak farklı senaryolar düşünülüyor. Halk arasında ise çoğu kişi, kalbindeki ismin aday olarak açıklanmasını beklerken, bu durumu da kendine göre sağlam zeminlere oturtarak yorumluyor.

Sürecin beklenenden çok daha fazla uzun sürmesi dedikodulara, asılsız paylaşımlara ve manipülasyonlara neden olmaya başladı. Aday adaylarının taraftarları tarafından hazırlanan farklı farklı aday listeleri sosyal medyada paylaşılarak gündem oluşturulmaya çalışıyor. Öte yandan Ak Parti Belediye Başkanı Adayları'nın açıklanacağı tarihi geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Aday Cuma günü açıklanacak

AK Parti'nin Konya'daki ilçe belediye başkan adayları 18 Ocak Cuma günü açıklanacak. AK Parti'nin Konya'daki ilçe belediye başkan adayları 18 Ocak Cuma günü 14:30'da açıklanacak. Aday tanıtım programın Selçuklu Spor Salonunda yapılacağı öğrenildi. Programa AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan katılarak ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA