"Her kesimin sesi oldunuz"

"Her kesimin sesi oldunuz"
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz ve partililer, gazetemizi ziyaret ederek kuruluş yıl dönümümüzü kutladı.Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, gazetemizin tüm bölgeye bir renklilik getirdiğini...

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz ve partililer, gazetemizi ziyaret ederek kuruluş yıl dönümümüzü kutladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, gazetemizin tüm bölgeye bir renklilik getirdiğini belirterek, "Sarayönü Manşet Gazetesi siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına, resmi kurumlardan özel kuruluşlara kadar her kesimin sesi oldu. Sanayicisinden siyasetçisine, sporcusundan, müdürüne, esnafından, simitçisine kadar herkes Salı gününü iple çekiyor. Bunun aynen devam etmesi herkes destek olmalı." dedi.

Günümüzde büyük bir bilgi kirliliği yaşandığını kaydeden Tokgöz, "Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, siz değerli basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bu sebeple hak ve adaletin tesisi için kaleminizden dökülen her bir sözcüğün, bizim için değeri oldukça büyüktür. Bu kutsal vazifenizde bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır." şeklinde konuştu.