Her öğrenciye bir fidan

Her öğrenciye bir fidan
Halıcı İstiklal Ortaokulu'nun gerçekleştirdiği ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında Ladik mahallesinde her öğrenciye bir fidan dikildi.Ladik Derneği tarafından oluşturulan ağaçlandırma alanında Halıcı İstiklal Ortaokulu...

Halıcı İstiklal Ortaokulu'nun gerçekleştirdiği ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında Ladik mahallesinde her öğrenciye bir fidan dikildi.

Ladik Derneği tarafından oluşturulan ağaçlandırma alanında Halıcı İstiklal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından her öğrenci için bir fidan dikildi. Öğrencilerin servislerle ağaç dikimi yapılacak alana getirilerek çam fidanları dikimi gerçekleştirildi. Ağaçlandırma etkinliğinin ardından programın sonunda çiğ köfte ikramı yapılarak program tamamlandı.

Halıcı İstiklal Ortaokulu Müdürü Vedat Kasap yaptığı açıklamada, "Bu tür etkinliklerle çocuklarımıza ağaç ve orman sevgisini kazandırıyoruz. Orman, yağışların temeli, eğer ağaçlandırma yaparsak yağmur yağması daha kolay olacaktır. Bu nedenle hem mevcut ormanlarımızı korumalı hem de daha çok fidan dikmemiz gerekiyor. Bunun için gelecek nesillerimizi daha iyi bilinçlendirmemiz gerekiyor." dedi.