Herkesin bir hesabı var...

Değerli Dostlar,

Google arama çubuğuna “Georgia Guidestones” yazdığınızda, karşınıza bir anıt resmi çıkacaktır. Bu anıt, ABD'nin Georgia eyaletinin Elbert County şehrinde bulunan bir anıttır. 1979 yılında inşa edilmiştir. KİMİN TARAFINDAN YAPTIRILDIĞI BİLİNMEMEKTEDİR

Bu ŞEYTANİ anıtın üzerinde, içerisinde antik dillerin de bulunduğu on dilde yazılmış, ON ADET EMİR bulunmaktadır. Bu on emirden birincisi aynen şöyledir. “DÜNYADA İNSAN NÜFUSUNU 500 MİLYONUN ALTINDA TUT!”

1900 lü yılların başında daha Dünya nüfusu 3 BUÇUK milyar iken (bugün 8 MİLYAR CİVARINDADIR), kendilerini “SEÇKİN”, “ELİT”, “EFENDİ” olarak niteleyen birkaç ailenin (Rockefeller, Rothshild gibi) tek amacı Dünya nüfusunu kendilerinin içerisinde bulunacağı belli bir sayıya indirme çabası olmuştur. Bu ailelerin bugün en büyük yatırımları ÇİN dedir.

Waterloo savaşı, Dünya savaşları gibi belli başlı savaşların birçoğunun bu aileler tarafından çıkartıldığı, bu savaşlar sayesinde hem dünya nüfusunu belli bir sayıya indirme hem de parasal güçlerini TRİLYON DOLAR lara çıkarma gayesi taşıdıkları bilinmektedir.

Eldeki mevcut verilere göre, nüfus artışı bu hızda devam ederse 50-60 yıl sonra Dünya kaynakları insan nüfusuna yetmez hale geleceği MUHAKKAKTIR. Dünyanın gıda ve özellikle SU KAYNAKLARI yetmeyecektir.

2017 yılında 102 yaşında ölen Rockefeller ailesinin lideri Davit Rockefeller , 6 kez kalp nakli ve iki kez böbrek nakli olmuş , bu organların tamamının özel seçilmiş sağlam bünyeli kimsesiz gençlerden iradeleri dışında alınmış olduğu bilinmektedir. Dünyada birçok ülkenin Merkez Bankaları bu aileye ait olup , servetleri yaklaşık BİR BUÇUK TRİLYON DOLARDIR.

İşte bu ŞEYTAN ADAM kendisi ile yapılan bir röportajda “Yeryüzünde yaşayan insan sayısı çok fazla. Dünya bunu kaldırmaz. Mevcut nüfus, dünya için büyük tehdittir . Sistemin işlemesi için 300-500 milyon insana ihtiyacımız var, gerisi fazlalık.” Demiştir.

Bu konu ile ilgili onlarca film yapılmış, kitap yazılmıştır. Bunlardan sonuncusu DAN BROWN tarfından yazılmış olan ve Dünya nüfusunu azaltmak için imal edilen virüsün Dünya’ya İSTANBUL dan yayılmasını konu eden “CEHENNEM ( İnferno)” dur.

Şimdi gelelim CORONA virüsü ile bu konuyu ilişkilendirdiğim noktaya.

Virüsün çıkış noktası olan WUHAN şehri, yaklaşık olarak 11 milyon nüfusu ile orta Çin’in en büyük ve kalabalık şehirlerinden birisidir. ( Çin'in 7.en kalabalık şehridir)

İşin en ilgin yanı ise bu şehirde “Wuhan Institute of Virology” yani WUHAN VİRÜS ENSTİTÜSÜ adında bir kuruluş vardır. Bu enstitü öyle her yerde kurulabilecek , bulunabilecek bir kurum değildir. Çok özel ve gizli araştırmaların yapıldığı bir enstitüdür. Corona virüsünün böyle bir kuruluşun olduğu bir şehirden yayılması hakikaten manidar ve ilginçtir.

İlk virüs aşısını acaba hangi millet, hangi firma , hangi aile bulacaktır ? Çok merak etmekteyim. Çünkü bu cevap, içerisinde birçok cevabı barındıracaktır.

Bunun yanında bazı hususlar kafamı kurcalamaya devam etmektedir.

• Bu virüs neden yaşlıları hedef almakta olup , çocukları ve özellikle 0-9 yaş aralığını kesinlikle öldürmemektedir. (Bunu sadece bağışıklık sistemi ile açıklamak yeterli değildir. Çünkü dünyada geçmişteki salgınların hepsinin en fazla zarar verdiği kesim çocuklardır.Kızamık salgını , çiçek hastalığı salgını gibi ) Amaç Dünya nüfusunu azaltma senaryolarından bir çalışma mıdır ?

• Tüm Dünya’da yayıldıktan sonra , Çin’de neden aniden kesilmiştir. Bu kadar kalabalık ve düzensiz bir şehirde bu durum bana mantıksız gelmektedir. Belki virüs ile ilgili bir ilaç tüm Çin’in içme suyuna katılmak suretiyle hastalığın yayılması durdurulmuş olabilir mi?

• Virüs ile ilgili olarak neden Amerika ve Çin karşılıklı olarak birbirlerini suçlamaktadırlar?

• Bu virüs , yukarıda belirtmiş olduğum Wuhan Virüs Enstitüsünde geliştirilmiş olup, kazara ve ya bilinçli olarak yayılması sağlanmış olabilir mi ?

• Çin , 2018 yılında GENETİK leri TASARLANMIŞ ve DNA ayarı yapılmış çocukların Dünya’ya gelmesini sağlamıştır. Bu ikiz kız çocukları hiçbir şart ve koşulda AİDS virüsü ile enfekte olmamaktadır. Bunu yapan acaba başka neler yapmıştır ?

İnsan olmanın gereklerinden bir tanesi DÜŞÜNMEK tir. Sadece sesli düşündüm…

Hakkınızı helal ediniz….

Biliyoruz ve inanıyoruz ki , “ONLARIN BİR HESABI VARSA ALLAH’IN DA BİR HESABI VARDIR.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi