HOCALI KATLİAMLARI

Müslüman Türk milletinin karşılıksız dostluğuna rağmen sinsi düşmanları her zaman ellerine geçirdikleri ilk fırsatta Müslümanları katletmişlerdir.

Bu vahşeti yaparlarken de, kiliselerin desteği hep onlarla olmuştur.

Yani Hilale karşı hepsi birliktedir.

Bunu millet olarak biliyoruz.

Çünkü yaşadık.

Daha dün Mehmetçiğimiz Suriye de bu haçlı birliğinin vahşetini durdurmak için mücadele verirken, İngiltere, Fransa, Almanya ve ABD destekli Yunanistan Eğe de savaş çığlığı atmaya başlamadı mı?

Doğu da “Senin yaptığını Ermeni yapmaz” diyen Müslüman Türk evlatlarının 1915’li yıllarda yaşadığı Ermeni vahşetini dünya hiç dinledi mi?

Hiç gördü mü?

Çünkü Müslüman Türk’ün katledilmesi onlar için bayramdır.

Üzerinden tam 27 yıl geçen Hocalı katliamı bunlardan sadece birisidir. Bu katliamın acısı da, hala aklımıza geldikçe ciğerlerimizi yakmaktadır.

Hocalı da ne olmuştur?

Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşayan Azeri siviller, çoluk, çocuk, yaşlı kadın demeden hepsi Rusya destekli Ermenistan'a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde vahşice katledilmişlerdir.

Dünya dan bir ses duyuyormusunuz?

Ama biz askerimize, polisimize, vatandaşımıza, kalleşçe saldıran teröristle kendi ülkemizde mücadele ederken bile batının her bir köşesinden çığlıkları geliyor.

Aynı katliam Bosna da Srebrenitsa da yaşanmıştır. Burada da Sırplar 11 Temmuz 1995'te Ermenilerin yaptıkları gibi masum Bosnalı Müslüman halkı çoluk, çocuk, kadın ve yaşlı demeden katletmişlerdir.

Mısırda da 2013'te Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin devrilmesi ve ardından en az 2600 sivilin öldürülmesi ile Firavunlara karşı çıkan çelik yürekli İslam mücahidi gençlerin idam edilmesi de haçlı birliğinin organizesindeki bir katliamdır.

Afganistan’ı, Çeçenistan’ı, Irak’ı, Suriye’yi talan ettiler. Şimdi Pakistan- Hindistan savaşı çıkartma peşindeler.

Bunu başarırlarsa hem, kendilerine karşı çıkan Venezuela’nın altın ve madenlerine çökecekler, hem de Afganistan da olduğu gibi Pakistan’da da Müslüman halkı katledecekler.

Amerika’nın Afganistan Büyükelçisine baktığınız zaman senaryoyu çözersiniz.

ABD’nin Afganistan Büyükelçisi kim.

Türkiye de terörü hortlatan John Bass.

Bu Haçlı unsuru ABD Büyükelçisi olarak atandığı Ekim 2017'den bu yana Afganistan’da 200 kişi camilere ve şehir merkezine yapılan saldırılarda hayatını kaybetti. 2018 yılına terör saldırılarıyla giren Afganistan’da, 30 Nisan’dan bu yana gerçekleşen eylemlerde 92 kişi terörün hedefi oldu.

Maalesef haçlı piçlerinin İslam coğrafyasındaki katliamları saymakla bitmiyor. Her katliam bir sonrakine zemin hazırlıyor ve onları cesaretlendiriyor.

İslam alemi mi?

Mısırda Müslüman gençler idam edilirken Avrupa Birliği-Arap Birliği Zirvesi’nde kahkaha atılıyor. Ellerinde küre sallanıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet TURAN Arşivi