Hücuma Doko geliyor

Hücuma Doko geliyor
Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesine Fildişi Sahili'nden Doko Armand'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Daha önce Türkiye'de hiç futbol oynamayan oyuncunun üst düzey bir oyuncu olduğu iddia edildi.Gana'da görev yapan...

Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesine Fildişi Sahili'nden Doko Armand'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Daha önce Türkiye'de hiç futbol oynamayan oyuncunun üst düzey bir oyuncu olduğu iddia edildi.

Gana'da görev yapan bir Türk teknik direktör tarafından Sarayönü Belediyespor'a önerilen Doko Armand'ı yeşil siyahlı kulübe kazandırmak için çalışmalar başlatıldı. Yönetim, davet mektubu yazarak Fildişi Sahili Türk Konsolosluğu'na gönderdi. Türkiye'ye davet edilen Doko Armand'ın önümüzdeki günlerde Sarayönü'nde olması bekleniyor. Forvet ve forvet arkası mevkilerde oynayan oyuncu, 22 yaşında. Türkiye'ye geldiği tarihten itibaren 20 günlük kulüp kampında değerlendirilecek olan oyuncu ile uygun görüldüğü takdirde ön protokol yapılacak. Uygun görülmezse Fildişi Sahili'ne geri gönderilecek. Kısa süreli sportif vize ile Türkiye'ye gelecek olan oyuncunun, üst düzey bir futbolcu olduğu iddia edildi. Oyuncuyu Sarayönü Belediyespor'a öneren teknik direktörün, oyuncunun Türkiye profesyonel liglerinde rahatlıkla oynayabilecek düzeyle olduğunu söylediği öğrenildi.

En son Fildişi Sahili'nden Serge Alain Abaka ile çalışan Sarayönü Belediyespor'un ilgi uyandıran bu transfer girişimi merakla bekleniyor.