Hücuma Ethem Özden

Hücuma Ethem Özden
Gelecek sezonun planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Sarayönü Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan Ethem Özden ile sözleşme imzaladı.1987 Hofgeismar/Almanya doğumlu Ethem, hücum bölgesinde ve kanatlarda...

Gelecek sezonun planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Sarayönü Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan Ethem Özden ile sözleşme imzaladı.

1987 Hofgeismar/Almanya doğumlu Ethem, hücum bölgesinde ve kanatlarda görev yapıyor. Sarayönü Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Ethem Özden, elinden gelenin en iyisini yaparak Sarayönü Belediyespor'a katkı sağlamak istediğini belirtti. Kariyerinin tamamına yakınını profesyonel liglerde geçiren Ethem Özden, Marmaris Gençlikspor, Menemen Belediyespor, Gebzespor, Maltepespor, Payasspor, Kızılcabölükspor ve Ayvalıkgücü gibi takımlarla mücadele etti. İki yıl önce Serik Belediyespor'da Teknik Direktör Niyazi Kart ile çalışan Ethem Özden, geçtiğimiz sezonu Bucak Belediye Oğuzhanspor'da geçirdi. 3.lig'de 200, 2.lig'de 18 maça çıkan Özden, geçtiğimiz sezon 29 karşılaşmada forma giydi ve 5 gol kaydetti.