HUĞLU'DAN TEŞEKKÜR

HUĞLU'DAN TEŞEKKÜR
Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl yakın zamanda trafik kazasında hayatını kaybeden iş insanı Aydın Kuyucu anısına 9'ncusunu düzenlenen atış müsabakaları büyük bir katılım ile gerçekleştirilerek sona erdi.

Huğlu Av tüfekleri Kooperatifinin sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyon sonrası açıklama yapan dernek yöneticileri 57 farklı ilden atıcının katıldığı, 4 bin 242 atışın yapıldığı; Türkiye'nin En Büyük Atış Müsabakası olan Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Atış Müsabakalarını yeni rekorlarla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını bildirdi.

hugludan-tesekkur-5.jpg

Organizasyonunun sorunsuz gerçekleşmesinde yardımcı olanlara da teşekkür eden yöneticiler, ''Bu organizasyonun böyle muhteşem bir şekilde gerçekleşmesine vesile olan başta ana sponsorumuz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifine, birbirinden eşsiz ürünlerini atıcılarımıza sunan ve maddi olarak da bizleri destekleyen sponsorlarımıza, Beyşehir Belediye Başkanlığına, Huğlu Mahalle Muhtarımız Cihangir Sandal’a, tüm gönüllü hakem heyetlerine ve zor şartlarda müthiş bir özveriyle çalışan genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin en büyük atış müsabakalarında ödül alan tüm atıcılarımızı tebrik ediyor, bizleri yalnız bırakmayan tüm atıcılarımıza ve Huğlu sevdalılarına şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.

hugludan-tesekkur-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.