Hükümet konağına iyileştirme

Hükümet konağına iyileştirme
Sarayönü Hükümet Konağı'nın iç mekanında yenileme ve iyileştirme için tadilat çalışması başlatıldı.Binada tuvaletler, merdivenler, koridorlar ve merdiven korkulukları üzerinde uzun süreden beri herhangi bir çalışma yapılmamıştı....

Sarayönü Hükümet Konağı'nın iç mekanında yenileme ve iyileştirme için tadilat çalışması başlatıldı.

Binada tuvaletler, merdivenler, koridorlar ve merdiven korkulukları üzerinde uzun süreden beri herhangi bir çalışma yapılmamıştı. Koridorlar ve merdivenler fayans ve granitle kaplanırken, merdiven korkulukları değiştirildi. Durumu kötü olan tuvaletlerde yenilendi.

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, çalışmalar ile ilgili olarak bilgi verdi. Hükümet konağına gelen vatandaşlara daha güzel bir ortamda daha kaliteli bir hizmet verebilme adına bazı tadilat çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlatan Bahadır, "hem personel, hem de ortam olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti verip, onların buradan yüzleri gülerek ayrıldığını görmek bizim en büyük gayemiz. İmkanlarımız dahilinde yürüttüğümüz tadilat çalışmalarının ardından binamızın iç mekanı daha güzel bir görünüme kavuşacak. Geçtiğimiz yıl doğalgaz dönüşümümüz de yapılmıştı. Binamızın önemli bir eksiği kalmadı" dedi.