Hülya Eczanesi el değiştirdi

Hülya Eczanesi el değiştirdi
15 yıldır ilçemizde sağlık sektöründe önemli hizmetleri olan Hülya Eczanesi el değiştirdi.Başhüyük Mahallesi sakinlerinden Hülya Bağcı’nın işlettiği Hülya Eczanesi’nin yeni sahibi Ayşe Sema Elmalı oldu. Elmalı, daha...

15 yıldır ilçemizde sağlık sektöründe önemli hizmetleri olan Hülya Eczanesi el değiştirdi.

Başhüyük Mahallesi sakinlerinden Hülya Bağcı’nın işlettiği Hülya Eczanesi’nin yeni sahibi Ayşe Sema Elmalı oldu. Elmalı, daha önce Konya merkezde eczane işletmiş Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin eczacılarından biri.

Sarayönülülere ‘Hülya Eczanesi’ ismiyle hizmet vermeye devam edecek olan Ayşe Sema Elmalı mevcutta eczanede çalışan kadro ile devam etme kararı aldı.

Eczanenin devri ile ilgili açıklamada bulunan eczacı Hülya Bağcı; “Uzun yıllardır çalıştığım ve çok severek yaptığım eczane eczacılığını artık emekli olup kendime daha iyi fazla zaman ayırmak adına devretme kararı aldı.

Eczanemi yine kıymetli bir arkadaşa devrediyorum. Ben yine memleketimde artık daha sakin bir yaşam sürmek istiyorum.

Sarayönü’nde 15 yılı aşkın sürede hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Sağlık konusunda bilgilerim ışığında yapılması gerekenleri yaptığıma inanıyorum. Umarım sağlık sorunu olup bize gelenler de memnun kalmışlardır” dedi.

Hizmet süresi içerisinde çok kaliteli ve dürüst elemanlarla çalıştığını ifade eden Bağcı sözlerini şöyle tamamladı; “Birlikte çalıştığım ve çalışmaktan gurur duyduğum dürüst, çalışkan, vefalı eczane çalışanı arkadaşlarım, Ali Ceylan, Talha Bağcı, Hakan Işık, Ahmet Sağbili’ye teşekkür ediyorum. Meslektaşım A .Sema Elmalı ile genç ve dinamik bir grup olarak çalışmaya devam edeceklerdir.

Sarayönü benim için bir aile ortamı gibi bu nedenle bu çevrede yaşamayı seviyorum bu ortamda yaşamaya da devam edeceğim. Hepiniz sağlıkla ve sevgiyle kalın.”