İbrahim Karakul emekli oldu

İbrahim Karakul emekli oldu
Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi'nde araç şoförü olarak görev yapan İbrahim Karakul, geçtiğimiz günlerde emekli oldu.Çalışma hayatına 1993 yılında Başhüyük Belediyesi'nde başlayan İbrahim Karakul, 1997 yılında sağlık...

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi'nde araç şoförü olarak görev yapan İbrahim Karakul, geçtiğimiz günlerde emekli oldu.

Çalışma hayatına 1993 yılında Başhüyük Belediyesi'nde başlayan İbrahim Karakul, 1997 yılında sağlık alanına geçiş yaptı. 13 sene Konya 112, 3 sene Sarayönü Devlet Hastanesi'nde ambulans şoförlüğü yaptı. Çalışma hayatının son yedi yılında ise Toplum Sağlığı Merkezi'nde çalışan Karakul, doğum günü de olan 15 Nisan tarihinde emekli oldu.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ebubekir Özkardaş tarafından verdiği hizmetlerden dolayı İbrahim Karakul'a plaket takdim edildi. Karakul'un arkadaşları ayrıca veda yemeği düzenledi.

Karakul, yaptığı açıklamada, "diğer işyerlerimin yanı sıra Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi'nde güzel bir çalışma süreci geçirdim. Çok güzel arkadaşlarımız oldu. Çok güzel anılar edindik. Görev süremin dolmasından dolayı çalışma yaşamımı sonlandırmaya karar verdim. Tüm mesai arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum. Onlarda bana haklarını helal etsinler." dedi.