İHH’da yetimlere bayramlık

İHH’da yetimlere bayramlık
Sarayönü’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Derneği gönüllüleri tarafından ilçede yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alındı.Sarayönü’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım...

Sarayönü’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Derneği gönüllüleri tarafından ilçede yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alındı.

Sarayönü’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Derneği Temsilcisi Mustafa Salman Öztürkçü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İHH Sarayönü Temsilciliği olarak Ramazan ayı münasebetiyle “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi adı altında bir kampanya başlattık. Bu kapsamda Sarayönü’nden 110 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza bayramlıklarını giydirdik. Kampanyamıza katkılarından dolayı yardımlarıyla bizleri destekleyen tüm kardeşlerimize teşekkür eder rabbimden hayır sever kardeşlerimizin hayırlarının kabul etmesini niyaz ederiz.” dedi.

İlçede 300 çocuğun da bayram hediyesi ile sevindirildiğini kaydeden Öztürkçü, “Bu bayramda virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulandığı için çocuklarımız bayramı buruk geçirdi. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda çocuklarımız şeker toplayamadı. Bizde bunu düşünerek gücümüz yettiğince çocuklarımıza bir bayram paketi hazırlayarak ulaştırdık. İlçemizdeki 300 çocuğumuzu sevindirdik.” şeklinde konuştu.