İHH'dan ihtiyaç sahiplerine yardım

İHH'dan ihtiyaç sahiplerine yardım
“Ramazan’da umut var” sloganı ile çalışmalarını gerçekleştiren İHH ekipleri, yardıma muhtaç insanların, yetim ailelerinin ve mültecilerin kapılarını çalarak, Ramazan bereketini taşıyor.İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü...

“Ramazan’da umut var” sloganı ile çalışmalarını gerçekleştiren İHH ekipleri, yardıma muhtaç insanların, yetim ailelerinin ve mültecilerin kapılarını çalarak, Ramazan bereketini taşıyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü ve Ladik Temsilciliği ilçede Ramazan ayı münasebetiyle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere 250 gıda paketi ile 80 gıda kolisi, 500 adet Ramazan çocuk paketi dağıttı. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri, maddi durumu yetersiz aileler, 65 yaş üstü yalnız olan yaşlılara, mülteciler, yetim aileler ile yatalak hastalara ulaştırıldı.

İHH Sarayönü Temsilcisi Mustafa Salman Öztürkçü, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Mübarek Ramazan ayında eksikleri ihtiyaçları olan muhtaç ailelerimizin azda olsa yaralarını sarmak istedik. Bir yetimimizin, bir öksüzümüzün, bir garibanımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Yardım çalışmalarının el verdiğince devam edeceğini vurgulayan Öztürkçü; “Aç olan kardeşlerimiz varken bizler tok olarak yatamayız. Herkesin aynı bilinçle hareket etmesi ve bölüşmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı yapmamız gerekiyor." dedi.

Öztürkçü, yetimleri de gözetmeye devam ettiklerine değinerek. “Ladik İHH temsilciliğimiz 181, Sarayönü İHH temsilciliğimiz ise 102 yetim hamiliğine ulaşmış durumda.” diye konuştu.