İHH'dan Suriye'ye yardım kampanyası

İHH'dan Suriye'ye yardım kampanyası
İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü Hanımlar Komisyonu, Suriye'de yaşayan savaş mağduru bayanlar ve çocuklar için yardım kampanyası başlattı.İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Hanımlar Komisyonu ve Sarayönü Hanımlar Komisyonu,...

İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü Hanımlar Komisyonu, Suriye'de yaşayan savaş mağduru bayanlar ve çocuklar için yardım kampanyası başlattı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Hanımlar Komisyonu ve Sarayönü Hanımlar Komisyonu, yardım kampanyası başlattı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü Hanımlar Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, "Savaş en çok kadın ve çocukları mağdur bırakır. Her şeye rağmen, nefes aldığı müddetçe yaşamak zorunda olunan hayatlar vardır bazı insanlar için. İşte gerek sınırları içinde gerek kamplarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimizde bu durumdalar. Acil ve sürekli ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılama adına bir yardım hareketi başlattık. Tüm Sarayönü halkından destek bekliyoruz. Yardım kampanyamız dahilinde bebek bisküvisi, bakliyat, çocuk bezi, ıslak mendil, erkek çocuk, kız çocuk, bayan iç çamaşırı, bayan hijyen paketi ve bay bayan çorap gibi malzemeler topluyoruz. Yardımlarınızı çarşı camii arkasında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönü Temsilciliği'ne teslim edebilirsiniz." denildi.

Etiketler :