İHH'dan yoksullara yardım

İHH'dan yoksullara yardım
Sarayönü'nde Ramazan ayı münasebetiyle tespit edilen 140 muhtaç aileye İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yardım kolileri ile destek verildi.İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönülü Temsilcisi Mustafa Salman Öztürkçü, konu hakkında...

Sarayönü'nde Ramazan ayı münasebetiyle tespit edilen 140 muhtaç aileye İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yardım kolileri ile destek verildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sarayönülü Temsilcisi Mustafa Salman Öztürkçü, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Yardıma muhtaç olduğunu tespit ettiğimiz evlere İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan yardım kolileri ile bir nebze destekte bulunmak istedik. Mübarek Ramazan ayında eksikleri ihtiyaçları olan muhtaç ailelerimizin azda olsa yaralarını sarmak istedik. Bir yetimimizin, bir öksüzümüzün, bir garibanımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yardım çalışmalarımız devam edecek. Aç olan kardeşlerimiz varken bizler tok olarak yatamayız. Tüm toplumumuzun bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Zenginin daha zengin, yoksulun ise daha yoksul olduğu bir toplum nasıl ayakta kalabilir, nasıl huzur bulabilir? Bölüşmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrenmemiz gerekiyor." dedi.

Çocuklar için bayramlık kampanyası

Yardımların hayırseverden gelen bağışlardan oluştuğunu ifade eden Öztürkçü, "Her sene yaptığımız çocuk giydirme programımız bu sene de devam edecek. Bir çocuğumuzun giyim masrafı 150 lira. Öksüz, yetim ve gariban çocuklarımızın bayramda boynunu bükmemek için gayret edeceğiz. Destek olmak isteyen hayırseverlerimiz bize 0 505 590 17 31 - 0 546 617 45 11 numaralı telefonlardan ulaşabilir." şeklinde konuştu.