İhtiyaç sahiplerine “Askıda Et” kampanyası

İhtiyaç sahiplerine “Askıda Et” kampanyası
Sarayönü’nde Çelikler Kasabı ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı “Askıda Et” kampanyası ile kısa sürede çok sayıda aileye ulaşmayı hedefliyor.Sarayönü’nde uzun yıllardır yürüttüğü kasaplık mesleği ile...

Sarayönü’nde Çelikler Kasabı ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı “Askıda Et” kampanyası ile kısa sürede çok sayıda aileye ulaşmayı hedefliyor.

Sarayönü’nde uzun yıllardır yürüttüğü kasaplık mesleği ile tanınan ilçenin tanınan simalarından Çelikler Kasabının sahibi Murat Çelik, son dönemde artan döviz kurları ve bozulan ekonomik durum ile beraber yükselen et fiyatları sebebi ile et almakta zorlanan ihtiyaç sahibi aileler için “Askıda Et” kampanyası başlattı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Murat Çelik, ülkemizin ekonomik olarak zor günlerden geçtiği bu dönemde ihtiyaç sahibi aileler için bu kampanyayı başlattıklarını dile getirerek, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, belediyemiz çok güzel yardımlarda bulunuyor.  Biz de ilçemizin kasabı olarak “Askıda et neden olmasın” diye düşünerek harekete geçtik. Kampanyanın mübarek Ramazan ayına denk gelmesi de ayrı bir güzel oldu. Sadece kurban bayramından kurban bayramına et gören aileler var. Hatta bazı ailelerin durumları o kadar kötü durumda ki onu bile göremiyorlar. Çelikler kasabı olarak amacımız kampanyayı sadece Ramazan ayı ile bırakmayıp, sürekli hale getirmek.” diye konuştu.

Uzun yıllardır aynı yerde kasaplık yaptıkları için hem çevreyi iyi tanıdıklarını hem de müşterilerinin kendilerine güvendiklerini dile getiren Çelik, ekonomik durumu iyi olan müşterilerin ihtiyaç sahibi aileler için fazladan ödeme yaptıklarını belirtti.

Biriken miktara göre kendilerinin de ihtiyaç sahiplerine et dağıttıklarını söyleyen Çelik, şöyle konuştu:

“İlçemizi tanıdığımız için ekonomik durumu iyi olmayan aileleri biliyoruz. Onları dükkanımıza davet edip, böyle bir dayanışma kampanyası olduğunu belirtip etlerini teslim ediyoruz. Onlar da çok memnun kalarak dua ediyorlar. Bu da bizim için çok değerli. Bu yardımı ihtiyaç sahibi her aileye en az ayda bir kez yapmak istiyoruz. Fikrimizi diğer ilçelerde ve şehirlerde kasaplık yapan meslektaşlarımız ile de paylaştık. Umarım bu mübarek Ramazan ayı, ülke olarak yeniden kenetlenmemize ve eski günlerde ki gibi paylaşma duygularımızın yeniden yeşermesine öncü olur. Herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”