İhtiyaç sahiplerine ekmek desteği

İhtiyaç sahiplerine ekmek desteği
Sarayönü Muhtarlar Derneği, hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağında yine ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.Sarayönü’nün 26 mahallesinde Muhtarlar Derneği çatısı altında organize olan mahalle muhtarları,...

Sarayönü Muhtarlar Derneği, hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağında yine ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.

Sarayönü’nün 26 mahallesinde Muhtarlar Derneği çatısı altında organize olan mahalle muhtarları, dernek bütçesinden temin ettikleri ekmekleri ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak ulaştırdı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı iki gün boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde olan mahalle muhtarları, vatandaşların mağdur olmasına engel oldu.

Mahalle muhtarları adına açıklamada bulunan Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, “Elimizden geldiğince tüm muhtar arkadaşlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Her bir muhtarımız mahallesinde elinden gelen hizmetin en iyisini vermek için gayret ediyor. Halkımızın ihtiyacı olduğu en zor zamanlarda bile hizmetten kaçmayan tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek.” dedi.