"İki Dirhem Bir Çekirdek" projesiyle en temiz sınıf belirleniyor

"İki Dirhem Bir Çekirdek" projesiyle en temiz sınıf belirleniyor
Konya Sarayönü Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde başlatılan "İki Dirhem Bir Çekirdek" proje ile haftanın en tertipli, temiz ve düzenli öğrencisi ve sınıfı belirleniyor.

Proje kapsamında her hafta, sınıflar içerisinden en dikkat çeken düzen ve temizlik anlayışına sahip öğrenci "İki Dirhem Bir Çekirdek" ödülüyle ödüllendiriliyor. Bu öğrenciler, özel olarak hazırlanan "İki Dirhem Bir Çekirdek" rozeti ile şıklıklarına şıklık katıyorlar.

Öğrenciler arasında olumlu rekabeti teşvik eden ve disiplin konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Fatih Koyuncu,

iki-dirhem-bir-cekirdek-3.jpg

"Okulumuzda başlattığımız 'İki Dirhem Bir Çekirdek' projesi, öğrencilerimizin disiplin ve düzen konusundaki önemini vurgulamak ve bu değerleri teşvik etmek amacıyla hayata geçirilmiştir. Her hafta sınıf bazında seçilen en tertipli, temiz ve düzenli öğrencilerimize özel olarak 'İki Dirhem Bir Çekirdek' ödülü verilmektedir.

Bu projeyle öğrencilerimizin düzenli ve disiplinli bir yaşam tarzını benimsemelerini ve bu alışkanlıkları günlük yaşamlarına entegre etmelerini hedefliyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin olumlu davranışlarını takdir ederek onlara motivasyon sağlamayı amaçlıyoruz.

Projemizin, öğrencilerimizin kişisel gelişimine olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyor ve bu değerli projenin tüm öğrencilerimize ilham olmasını diliyorum." Bilgilerini aktardı.