İki kişiye Bylock tutuklaması

İki kişiye Bylock tutuklaması
Sarayönü nde Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen Bylock soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı.15 Temmuz darbe girişiminin ardından bugüne kadar devam eden FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan şahıslardan...

Sarayönü nde Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen Bylock soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bugüne kadar devam eden FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan şahıslardan adliyeye sevk edilen 2 si tutuklandı.

Sarayönü Cumhuriyet Savcılığı tarafından ikisi erkek, ikisi bayan olmak üzere 4 kişi hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından aranan şahıslar Sarayönü İlçe Emniyet Emirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen soruşturmada, ikameti Sarayönü nde bulunan 4 kişi FETÖ ye üye oldukları ve Bylock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği nde sorgusu tamamlanan 4 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından ifadeleri alınan şahıslar hakim karşısına çıkarıldı.

Mahkemesi görülen 4 şüpheliden M.U. ve N.Ç tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Diğer iki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Etiketler :