İki önemli başarı elde ettiler

İki önemli başarı elde ettiler
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim öğretim veren Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Konya'da düzenlenen akıl  ve zeka oyunları yarışmasında ilçemizi temsil ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim öğretim veren Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Konya'da düzenlenen akıl  ve zeka oyunları yarışmasında ilçemizi temsil ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen bilim şenlikleri kapsamında ilkokullar birincisi oldu.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürü Ali Denizli yaptığı açıklamada, "Yaratıcı düşünme gücü ve zekanın çağımız eğitim sisteminde önemli rol oynadığı günümüzde okulumuz, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilk kez düzenlenen akıl  ve zeka oyunları yarışmasında Mangala,Q Bitz, Pentago ve Equlibrio oyunlarında ilçemizi temsil etmiş, yarışmalara katılmış ve ilçemizi gururla temsil etmiştir. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan öğretmenimiz Ayşe Çelik’e katkılarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Denizli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bilgi Şenlikleri'nde ise ilkokullar arasında 95 puanla birinci olduklarını kaydederek

"Bilgi şenliklerine çok iyi hazırlandık. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, öğrencilerimizi özverili bir şekilde hazırlayan öğretmenlerimiz Neşe Sağdıç, Arife Yalçınkaya ve Ayşe Çelik’e  teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Denizli açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda öğrencilerimizi bilim, teknoloji, yaratıcı ve eleştirel düşünce, teknolojik okuryazarlık vb. alanlarda en iyi şekilde eğitmek,ülkesine ,vatanına faydalı nesiller yetiştirmenin önemine değinerek bu başarıların bir kıvılcım olduğunu ve bu başarıları sürekli hale getirmek için canla başla ekip ruhu içerisinde çalıştıklarını belirterek bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ,öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dilerim."