İkramiyeler 8-9 Ağustos'ta

İkramiyeler 8-9 Ağustos'ta
Kurban bayramına günler kala emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyesi ve maaşlarda.SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin gözü bayramın gelmesiyle birlikte bayram ikramiyesine çevrildi. Geçtiğimiz yıl ikramiye hakkına...

Kurban bayramına günler kala emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyesi ve maaşlarda.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin gözü bayramın gelmesiyle birlikte bayram ikramiyesine çevrildi. Geçtiğimiz yıl ikramiye hakkına kavuşan emekliler, Ramazan Bayramı öncesi yapılan ödemenin ardından, ikinci bin lirayı Kurban bayramı öncesinde alacak.

Her bayram öncesi emeklilere ödenen 1.000 liralık ikramiye, Kurban Bayramı öncesinde de hesaplarda olacak. Emekliler, geçtiğimiz yıl başlayan uygulama kapsamında her bayram ikramiye alıyor. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da emeklilere, biner lira ikramiye ödenecek. İkramiye için süreç önümüzdeki günlerde başlayacak. Yasaya göre, ikramiyenin Kurban Bayramı’ndan önce ödenmesi gerekiyor.

Paraların hesaba yatması için artık geri sayıma geçildi. Emeklilerin gözü kulağı, ikramiyelerin yatacağı tarihte. 11-14 Ağustos arasına denk gelen Kurban Bayramı’ndan önce emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatırılacak. Bu tarih ise 8-9 Ağustos arası olarak belirlendi.