İl Sağlık Müdürü Koç hastaneyi inceledi

İl Sağlık Müdürü Koç hastaneyi inceledi
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Sarayönü İlçesini ziyaret ederek ilçede hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular. İlk olarak Sarayönü Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan...

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Sarayönü İlçesini ziyaret ederek ilçede hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular. İlk olarak Sarayönü Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay ve Hastane Müdürü Fikri Yıldırım’a başarılar dileyen Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler hastane çalışanları ile bir araya gelerek onların istek ve şikâyetlerini de dinlediler.

Sarayönü Devlet Hastanesi’nin yeni bir bakış, yeni bir anlayış ve ekip ruhu ile çok daha nitelikli sağlık hizmeti sunabileceğini ifade ederek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Koç, “Çalışan memnuniyeti olmadan hasta memnuniyetinin sağlanamayacağının farkındayız. Bizler önce sizlere huzurlu bir çalışma ortamı oluşturacağız ki sizlerden bir takım hizmetleri gönül rahatlığı ile isteyebilelim. Sağlık hizmetlerindeki her birimi çok önemsiyoruz. Temizlik görevlisinden uzman doktoruna kadar bütün çalışanımızın görüşleri bizler için son derece önemlidir” diyerek yapılan bu tür toplantıların önemine değindi.

Yeni dönem için hastanede Başhekim önderliğinde yeni bir vizyon ortaya konulmuş olduğunu görmekten dolayı da memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Koç, “Bir sistemin sağlıklı ve verimli şekilde çalışabilmesi için bir takım önlemleri idareciler olarak almak zorundayız. Bizler tüm hastanelerimizin rolüne göre en nitelikli sağlık hizmeti sunmasını arzu ediyoruz. Sarayönü’nde yaşayan insanların burada böylesine güzel bir hastane varken gereksiz yere Konya’ya gelerek sağlık hizmeti almalarından bizler rahatsız oluruz” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Koç, tüm sağlık çalışanlarının söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri toplantının ardından Sarayönü Devlet Hastanesi’nden sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarayönü Devlet Hastanesi’nin ardından Sarayönü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sarayönü Toplum sağlığı Merkezini de ziyaret ederek sağlık çalışanları ile istişarelerde bulunan Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları son olarak Sarayönü ve Lâdik 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan çalışanları da ziyaret ederek soru, öneri ve diğer düşünceleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.