İlçe koordinasyon toplantısı yapıldı

İlçe koordinasyon toplantısı yapıldı
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’in yönetiminde ilçe koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Ahmet Hüdai Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Sarayönü Belediye Başkanı Sayın Nafiz Solak, Kamu Kurum ve Kuruluşları...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’in yönetiminde ilçe koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Ahmet Hüdai Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Sarayönü Belediye Başkanı Sayın Nafiz Solak, Kamu Kurum ve Kuruluşları Daire Amirlerinin katılımı ile 31.03.2021 tarihinde yapıldı.

Toplantının ana gündem maddesi pandemi olarak belirlendi. İlçemizde bulunan kurumlar, Kaymakam Zafer Şahin’e 2020 yılı içerisinde ki faaliyetlerini bildirdiler. İlçede ki kurumların uyum içerisinde çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Şahin, ilçenin problemlerinin ortadan kaldırılması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

Kamu hizmetlerinin verimliliği, koordinasyonun güçlendirilmesi adına bu toplantının yapılmasını planladıklarını belirten Şahin, koronavirüsle mücadele de hem kurumların koordinasyonu anlamında hem kurumların işlevi durumunda iyi durumda olduklarını, ancak bu olağanüstü dönem de koordinasyonu daha da güçlendirmek ve birbirimize bu noktada destek vermek zorunda olduğumuzu belirtti.