İlçe Tarım personelinden üreticiye destek

İlçe Tarım personelinden üreticiye destek
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli, üreticilerin mağdur olmaması için küçükbaş hayvan tespit ve küpeleme çalışması yaptı .

Geçtiğimiz hafta kar ve soğuk hava sebebiyle artan zorluklara karşı ekipler, aşılama, küpeleme ve hayvan tespit işlemlerini tamamlamak üzere özverili bir çaba sarf ediyor.

Müdürlük ekipleri, belirlenen süre içerisinde üreticilerin çiftliklerine giderek hayvan sağlığı için önemli olan aşılama ve küpeleme işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca, hayvanların yerinde tespit edilmesiyle ilgili çalışmalar da büyük bir titizlikle yürütülüyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak, ekiplerin fedakarca çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Zorlu hava koşullarına rağmen personelimiz, üreticilerimizin yanında olmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Amacımız, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini olumsuz etkileyen kış koşullarına rağmen üreticilerimizin mağdur olmamalarını sağlamak. Tüm özverisi ile, mesai gözetmeksizin üreticilerimizin yanında olmaya gayret gösteren personellerimize teşekkür ediyorum " dedi.