İlçe tarımda kaba inşaat tamamlandı

İlçe tarımda kaba inşaat tamamlandı
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında yeni bir hizmet binası yapılması için hazırlanan projeyle binanın yapımı ilerliyor.Konya Büyükşehir...

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında yeni bir hizmet binası yapılması için hazırlanan projeyle binanın yapımı ilerliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan hizmet binasının ihalesi gerçekleştirilerek inşaat çalışmaları başlamıştı. Bodrum üzerine iki kattan oluşacak binanın ihalesi 3 Eylül’de tamamlandı.

Mevcut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün arka tarafında yapılan yeni bina 1022 metrekare olacak. Devam eden çalışmalar kapsamında kaba inşaat tamamlandı. Temel kazı ve hafriyat işlerinin ardından temeli atılan binanın yapımına hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek iskelet tamamlandı.

Binanın yer tesliminden itibaren 150 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün 2021 yazında yeni binasına taşınması bekleniyor.