İlçe yaza hazırlanıyor

İlçe yaza hazırlanıyor
Sarayönü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin tamamında çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.Sarayönü Belediyesi, yeşil alan ve park projeleri olarak, mevcut parklarda revize, peyzaj...

Sarayönü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin tamamında çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sarayönü Belediyesi, yeşil alan ve park projeleri olarak, mevcut parklarda revize, peyzaj ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Sarayönü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının başlamasıyla birlikte start verdiği yabani otların temizliği ve çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Ayrıca gerçekleştirilen çim biçme işlemiyle yeşil dokunun korunması ve sağlıklı bir şekilde yetişmesi amaçlanıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halk sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.