İlçenin öğrencisi ilçede kaldı

İlçenin öğrencisi ilçede kaldı
Türkiye genelinde liselere geçiş için gerçekleştirilen merkezi sınav yerleştirme sonuçlarının açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla beraber öğrencilerin okullara dağılımı da belli oldu.İlçe dışında sınavla öğrenci...

Türkiye genelinde liselere geçiş için gerçekleştirilen merkezi sınav yerleştirme sonuçlarının açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla beraber öğrencilerin okullara dağılımı da belli oldu.

İlçe dışında sınavla öğrenci alan okullara bu yıl 7 öğrenci gitti. İsmail Kara Ortaokulu'ndan 2 öğrenci Seydişehir Fen Lisesi'ni, 1 öğrenci Beyşehir Fen Lisesi'ni kazandı. Halıcı İstiklal Ortaokulu'ndan 1 öğrenci Selçuklu Anadolu Lisesi'ni, Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu'ndan 2 öğrenci Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi'ni, Çeşmelisebil Ortaokulu'ndan 1 öğrenci Ilgın Fen Lisesi'ni kazandı.

İlçedeki ortaokullardan mezun olan diğer öğrencilerden 120'si Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'ne, 45'i Şehit Ramazan Akyürek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ne, 21'i Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne, 17'si Necip Fazıl Kısakürek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ne, 19'u Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne, 55'i Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne, 29'u Mehmet Büyükeğen İmam Hatip Lisesi'ne, 10'u Ladik Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne yerleşti.