Ilgın Şeker hububat alımı yapacak

Ilgın Şeker hububat alımı yapacak
Ilgın Şeker Fabrikası, harman döneminde Sarayönü bölgesinde hububat alımı yapacağını duyurdu.Alım çalışmalarıyla ilgili olarak Sarayönü’ne gelen Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Onur Turhan ve Ziraat Müdürü Ferudun...

Ilgın Şeker Fabrikası, harman döneminde Sarayönü bölgesinde hububat alımı yapacağını duyurdu.

Alım çalışmalarıyla ilgili olarak Sarayönü’ne gelen Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Onur Turhan ve Ziraat Müdürü Ferudun Çoban, Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik ile görüştü. Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Onur Turhan Sarayönü bölgesinde bulunan lisanslı depolarda hububat alımı yapacaklarını dile getirdi. Arpa, buğday ve mısır alımı gerçekleştireceklerini ifade eden Turhan, fiyat konusunda da toprak mahsulleri ofisinin verdiği fiyatın %2 fazlasına alım yapacaklarını dile getirdi.

Lisanslı depoculuğun bölge çiftçisine önemli getiriler sağlayacağını kaydeden Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik ise “Bölgemizde lisanslı depo yatırımları artıyor. Lisanslı depolar çiftçilerimiz için önemli avantajlar barındırıyor. Ürüne artan talep üreticilerimizin de ürünü daha değerli satmasını tetikleyecek.” şeklinde konuştu.