İmam Almas imzayı attı

İmam Almas imzayı attı
Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averajla kaybeden Mersin temsilcilerinden İçelspor'da forma giyen başarılı stoper oyuncusu İmam Almas'ı kadrosuna katarak çok önemli bir transfere imza attı.Şampiyonluk kadrosunu...

Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averajla kaybeden Mersin temsilcilerinden İçelspor'da forma giyen başarılı stoper oyuncusu İmam Almas'ı kadrosuna katarak çok önemli bir transfere imza attı.

Şampiyonluk kadrosunu şekillendirmeye başlayan Sarayönü Belediyespor, defansta Mehmet Karakeçili'nin yanına İmam Almas'ı dahil ederek güçlü bir savunma hattı oluşturdu. Pazartesi günü Evcekaya tesislerine gelerek yönetimle masaya oturan İmam Almas, görüşmelerin ardından kendini 1 yıllığına Sarayönü'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Adıyamanspor ve Gaziantepspor altyapısından yetişen 27 yaşındaki başarılı stoper, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Kilis Belediyespor, Çorumspor, Karacabey Belediyespor, Yeni Amasyaspor ve İçelspor'da forma giydi. TFF 3.Lig'de 150 maç 12 gol, Bölgesel Amatör Lig'de 54 maç 5 gol, Türkiye Kupası'nda 14 maç, gelişim liglerinde 60 maç performansı bulunan İmam Almas, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Yeni Amasyaspor'da geçirirken, devre arası transfer döneminde İçelspor'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon 22 karşılaşmada görev alıp 4 sarı kart, 1 de ikinci sarıdan kırmızı kart gören İmam Almas, 3 de gol kaydetti. Fizik yapısıyla da dikkat çeken Almas ise savunma gücü üst seviyelere yükseldi.