İnli, “yeniliklerde öncüyüz”

İnli, “yeniliklerde öncüyüz”
Sarayönü’nde yemek sektöründe ilklere öncülük eden Turkuaz lokantasını, üçüncü şubesini lahmacun, tandır böreği, tandır ekmeği üzerine açarak ilçede önemli bir yeniliğe imza attı.Turkuaz lokantası Sarayönü’nde...

Sarayönü’nde yemek sektöründe ilklere öncülük eden Turkuaz lokantasını, üçüncü şubesini lahmacun, tandır böreği, tandır ekmeği üzerine açarak ilçede önemli bir yeniliğe imza attı.

Turkuaz lokantası Sarayönü’nde üçüncü şubesini eski ofis depolarından dönüştürülen işyerlerinde açtı. BP Petrol karşısında hizmete giren Turkuaz 3, lahmacun, tandır böreği ve tandır ekmeğinin yanı sıra kiremitte balık, etliekmek, ızgara, çorba, tatlı çeşitleri ile hizmet veriyor. Sabah 9’dan akşam 22’ye kadar müşterilerinin hizmetinde olan Turkuaz 3 paket servisiyle de müşterilerine kolaylık sunuyor.

Turkuaz restoranlarının işletmecisi Ahmet İnli, yaptığı açıklamada, “ilçemize yatırım yapmayı, insanlarımıza hizmet etmeyi ve yeniliklere imza atmayı çok seviyorum. Uzun süredir aklımızda böyle bir düşünce vardı. Halkımızın da ilgi göstereceğini gözlemlediğim için yeni iş yerimizi hizmete açtık. Müşterilerimizin ilgisinden çok memnunuz. İnsanlarımızın da bu tür bir yeniliğe ihtiyacı varmış. Tandır böreği, tandır ekmeği ve tandır gevreğiyle de ilçemizin köklü bir kültürünü yaşatırken, insanlarımızın özlediği damak tatlarını sunuyoruz.” dedi.