İşçiler kura ile belirlendi

İşçiler kura ile belirlendi
Sarayönü'nde belediyeye alınacak mevsimlik işçiler, çekilen kura ile belirlendi. İşkur üzerinden Sarayönü Belediyesine alınacak 50 kişi için başvuruda bulunanlar arasında kura çekimi gerçekleşti.Daha önce internet üzerinden...

Sarayönü'nde belediyeye alınacak mevsimlik işçiler, çekilen kura ile belirlendi. İşkur üzerinden Sarayönü Belediyesine alınacak 50 kişi için başvuruda bulunanlar arasında kura çekimi gerçekleşti.

Daha önce internet üzerinden Sarayönü Belediyesi nin park ve bahçeler ile fen işleri bünyesinde mevsimlik işçi olarak istihdam edilmek isteyen işsizlerin başvurusu alınmış, kayıtları gerçekleştirilmişti.

İşe alınacak 50 kişi için başvuru sayısı fazla olunca iş sahibi olacakların tespiti için 56 kişi arasında kura çekildi. Sarayönü Belediyesi Toplantı Salonu'nda vatandaşlar huzurunda gerçekleştirilen kura çekimini Sarayönü Noteri Veysi Bozkurt yaptı. İşkur ve belediye yetkililerinin de katıldığı kura çekiminde, mevsimlik iş için yapılan başvurular değerlendirildi. Kurada kazanan 50 işsiz, iş sahibi olmanın sevincini yaşadı. Belirlenen işçiler, yarın işbaşı yapacak.