Işıklarda duran otomobile çarptı

Işıklarda duran otomobile çarptı
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde kırmızı ışıkta duran otomobile, bir başka otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi.Olay Konya-Afyonkarahisar karayolu Ladik mahallesi kavşağında meydana geldi. Kadınhanı istikametinden...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde kırmızı ışıkta duran otomobile, bir başka otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Olay Konya-Afyonkarahisar karayolu Ladik mahallesi kavşağında meydana geldi. Kadınhanı istikametinden Konya istikametine doğru giden Ferhat Danacı 42 Y 5656 plakalı otomobili ile Ladik kavşağında kırmızı ışığa takıldı. Danacı'nın ışıklarda beklediği sırada aynı istikamette seyreden Ali Oral, 42 EDK 72 plakalı otomobiliyle arkadan gelip duramayarak çarptı. Her iki araçta da büyük çapta maddi hazar meydana gelirken, arkadan çarpan arabada bulunan Ali Oral ve Abdullah Oral yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başladı. Durumu iyi olan yaralılar, tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi.