İŞKUR ile SGK birleşiyor

İŞKUR ile SGK birleşiyor
Mehmet MüezzinoğluÂ İŞKUR ve SGK nın birleşeceğini açıkladı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Samsun da Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası nda üyelerle bir toplantı yaptı. Konuşmasının...

Mehmet MüezzinoğluÂ İŞKUR ve SGK nın birleşeceğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Samsun da Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası nda üyelerle bir toplantı yaptı. Konuşmasının başında referandum süreci ve siyasi gündem ile ilgili konuşan Mehmet Müezzinoğlu, İŞKUR ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yı da birleştireceklerini açıkladı.

Mehmet Müezzinoğlu, yasa gerektirmeyen değişiklikleri hızlıca çözeceklerini, İŞKUR ile SGK nın ayrı ayrı yapılar olduğunu, birbirlerini örtüştürebileceklerini, sağ kolla sol kolun bir bütün olduğunu, hep beraber yürüneceğini, sağ ayak ve sol ayağın birbirine bağlı olduğunu, zıplaya zıplaya bir yere gidilemediğini, bu tarz şeyleri koordine edeceklerini, ancak ellerinde sihirli değnek olmadığını, her şeyin aşama aşama hallolacağını, burada önemli olanın niyet olduğunu söyledi.