İsmail Kara futbolda birinci

İsmail Kara futbolda birinci
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu İsmail Kara Ortaokulu...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu İsmail Kara Ortaokulu oldu.

Ortaokullar arası futbol turnuvası altı karşılaşma ile sona erdi. Turnuvada açılış karşılaşmasında Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu ile Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu mücadele etti. 2-2 biten karşılaşmanın sonucunda puanlar paylaşıldı. İkinci karşılaşmada grubun favori takımı İsmail Kara Ortaokulu ile Halıcı İstiklal Ortaokulu karşı karşıya geldi. İsmail Kara Ortaokulu mücadeleyi 10-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Üçüncü karşılaşmada Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu ile Halıcı İstiklal Ortaokulu mücadele etti. 5-3 kazanan Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu hanesine 3 puan daha yazdırdı. Bir sonraki karşılaşmada İsmail Kara Ortaokulu, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'nu 5-1 yendi. Ladik derbisinde ise Halıcı İstiklal Ortaokulu, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulunu 3-0 yendi. Turnuvanın son karşılaşması şampiyonu belirleyen maç oldu.

İsmail Kara Ortaokulu ile Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu, finalde karşı karşıya geldi. Çekişmeli maç 2-2 berabere tamamlanırken, bu skorun yaradığı İsmail Kara Ortaokulu, şampiyon oldu.