İsmail Kara Ortaokulu, futbolda Konya 3.sü oldu

İsmail Kara Ortaokulu, futbolda Konya 3.sü oldu
2023-2024 yılı Okul Sporları İl Birinciliği müsabakaları kapsamında, taşra ilçelerinden katılım sağlayan tek takım olan Sarayönü İsmail Kara Ortaokulu Küçük Kız Futbol Takımı, gösterdiği başarılı performansla Konya İl 3.sü oldu.

Müsabakalar, stadyum sentetik sahada gerçekleştirildi ve yoğun rekabetin yaşandığı mücadeleler sonucunda Sarayönü İsmail Kara Ortaokulu takımı üçüncülüğü elde etti. Bu başarı, Sarayönü'nün spor alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, takımı kutlayarak, "Öğrencilerimizin disiplinli çalışması ve özverili çabaları, bu güzel başarının anahtarı oldu. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

ismail-kara-kiz-futbol-takimi-1.jpg

Okul Müdürü Süleyman Özerdem ise, "Öğrencilerimiz, sahada gösterdikleri performansla bizleri gururlandırdı. Bu başarı, onların emeklerinin ve antrenörlerimizin çalışmalarının bir sonucudur. Kendilerini kutluyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Takımın antrenörü Yusuf Çelik ve öğrencileri de, ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu başarıyı elde ettiklerini belirttiler. Öğrenciler, gelecekte de daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.