İstikrarsızlık tedirgin ediyor

İstikrarsızlık tedirgin ediyor
Sarayönü Belediyespor'da karşılaşma esnasında sergilenen takım performansının istikrarsızlığı büyük tedirginliğe yol açıyor. Sezonun ilk iki haftasında oynanan karşılaşmalarda ortaya koyulan futbol, yeşil siyahlı takımı...

Sarayönü Belediyespor'da karşılaşma esnasında sergilenen takım performansının istikrarsızlığı büyük tedirginliğe yol açıyor. Sezonun ilk iki haftasında oynanan karşılaşmalarda ortaya koyulan futbol, yeşil siyahlı takımı izleyenleri ikilemde bırakıyor. Karşılaşmaların ilk yarısında çok güzel bir performans ortaya koyan Sarayönü Belediyespor, ikinci yarılarda kendisini kaybediyor. İlk yarılarda gösterdiği etkin performansı karşılaşmanın geneline yaymakta başarı gösteremeyen takım, karşılaşma boyunca inişli çıkışlı grafiği ile sonuca gitmekte güçlük çekiyor. Takım içindeki uyumun da tam olarak oturmamasından dolayı yakalanan etkili pozisyonlar pas tercihlerindeki hatalardan dolayı değerlendirilemiyor. Karşılaşmanın iki ayrı devresinde iki ayrı takım gibi oynayan Sarayönü Belediyespor'da bu soruna teknik heyetin bir çözüm üretmesi gerekiyor.

İlk yarılarda gösterdiği performans ve girdiği pozisyonlarla izleyicisine "mutlaka bu maçı kazanırız" dedirten yeşil siyahlılar, karşılaşmaların ikinci yarısında sergilediği vasatın altındaki performans ile "bu maçı kazanmamız mucize" dedirtiyor.