İYİ Parti Sarayönü kuruldu

İYİ Parti Sarayönü kuruldu
İYİ Parti Sarayönü İlçe Başkanı belli oldu. Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları devam eden İYİ Parti 'nin Sarayönü'nde kurucu ilçe başkanı eski İlçe Tarım Müdürü Mehmet Karlı oldu.Türkiye genelinde teşkilatlanma...

İYİ Parti Sarayönü İlçe Başkanı belli oldu. Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları devam eden İYİ Parti 'nin Sarayönü'nde kurucu ilçe başkanı eski İlçe Tarım Müdürü Mehmet Karlı oldu.

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener Genel Başkanlığındaki İyi Parti, Sarayönü'nde de Mehmet Karlı kurucu başkanlığında teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

İyi Parti Konya İl Başkanı Avukat Orhan Tuluk ile geçtiğimiz günlerde görüşen Karlı, kurucu ilçe başkanı olarak atandı. İyi Parti Sarayönü Kurucu Başkanı Mehmet Karlı, yaptığı ilk açıklamada "İyi Parti Sarayönü İlçe teşkilatı olarak temel hedefimiz, insanlar üzerinde bıkkınlık yaratan siyasi dil yerine, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve bunu sevgi dili ile gerçekleştirmek olacaktır." dedi. İki aya kadar İyi Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'nın kongre yapması bekleniyor.

İyi Parti Sarayönü Kurucu Başkanı Mehmet Karlı, “Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde yapılan çalışmalar sonucunda 25 Ekim 2017 tarihinde İyi Parti Türkiye siyasetinde yerini almıştır. İyi Parti, ülkemizin son dönemlerde siyasi alanda yaşadığı tıkanıklıkları ortadan kaldırmak, kutuplaşmış seçmen kitlesini merkez bir parti altında toplamak, iç ve dış politikada var olan tahribatı ortadan kaldırmak ve toplumun her görüşünden renkleri tek bir çatı altında buluşturmak için İyi Parti kurulmuştur. Derdi vatan olan insanlarımıza yeni bir umut olmanın heyecanını yaşamaktayız. Henüz iki ayını geride bırakmış İyi Parti, bu kısa zaman diliminde Türk milletinden çok büyük bir teveccüh ve ilgi görmektedir. Ülkenin dört bir köşesinde gördüğümüz bu yoğun ilgi, Sarayönü'nde de yaptığımız istişare toplantılarında kendini göstermektedir. Genel Başkanımız Meral Akşener’le güçlü İyi Parti yönetim kadrolarımız önderliğinde, tek hedefimiz kuvvetlendirilmiş bir demokrasi ve daha güçlü bir sistem için mücadele etmektir. İyi Parti Sarayönü İlçe teşkilatı olarak temel hedefimiz, insanlar üzerinde bıkkınlık yaratan siyasi dil yerine, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve bunu sevgi dili ile gerçekleştirmek olacaktır. Türkiye İyi olacak, Sarayönü İyi olacak” diye konuştu.

Mehmet Karlı kimdir?

Sarayönü'nde 1962 yılında dünyaya gelen Mehmet Karlı, ilk ve ortaokul eğitiminin ardından Konuklar Tarım Meslek Lisesini okudu. Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan Karlı, ayrıca Açık Öğretim Fakültesi'nden İktisat bölümünü bitirdi. 1980 yılında Ziraat Teknisyeni memurluk hayatına başlayan Karlı, Çorum, Niğde ve Konya'nın bazı ilçelerinde görev yaptı. 1993'ten itibaren Teknik Eleman olarak Sarayönü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde göreve başlayan Mehmet Karlı, 1997'den itibaren İlçe Müdürlüğüne atandı. Karlı, 2015 yılında emekli oldu. 18 yıla yakın Tema ilçe temsilcisi olarak da görev yapan Karlı, siyasete atıldıktan sonra Tema'daki görevinden ayrıldı. Mehmet Karlı, evli ve bir çocuk babası.

Etiketler :